Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo | +4794455700 |  Man-Fre: 08:00 – 16:00 | Helg: Stengt

  • Norsk Bokmål
  • English

Agrikol Norway bygger fase 2 av prosjektet i Brasil for Fonte Verde.

Agrikol Norway bygger fase 2 av prosjektet i Brasil for Fonte Verde.

En oppdatering om den nye glasshusutvidelsen i Brasil vil bli gitt i denne bloggposten. Vi vil gi en oppsummering av prosjektets nåværende status og dele noen bilder av det nye området.

Vi jobber for øyeblikket med å utvide den nåværende glasshuset i Brasil som en del av dette prosjektet. Dette vil innebære å utvide den nåværende strukturen samt å bygge en ny grunnmur. For å sikre at utvidelsen oppfyller deres behov og forventninger, vil vi samarbeide tett med våre kunder og partnere (Fonte Verde, Combicoop og V.B.). Prosjektets andre fase, som for øyeblikket er under konstruksjon, måler 320m x 56m. Planteskolen er 45 m x 56 m, og glasshuset er 275 m x 56 m. Første fase av prosjektets eksisterende glasshus er 320 x 56 og har en kjelerom og teknisk rom på forsiden. Fase 1 består av 7 boder på 320 meter, og fase 2 vil legge til ytterligere 7 boder til det.

Vi ser frem til å fullføre dette prosjektet – byggingen av fase 2 av drivhuset. Vi kan ikke vente med å se det nye drivhuset ferdig fordi det vil være et vakkert tillegg til Fonte Verde’s tomatproduksjon.

Mot slutten av året forventes utvidelsen å være ferdig, og vi kan ikke vente med å vise det ferdige prosjektet til alle våre blogglesere. Følg med på denne plassen for flere oppdateringer.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments