Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo | +4794455700 |  Man-Fre: 08:00 – 16:00 | Helg: Stengt

  • Norsk Bokmål
  • English

Ofte spurt spørsmål

HVOR ER DET BESTE STEDET FOR DRIVHUSET MITT?

Når du velger stedet for grunnlaget, velg en flat overflate hvor drivhuset ditt kan monteres enkelt så at det er stabilt og trygt. Sett drivhuset ditt i nærheten av vann og elektrisitet, og ta vare på vannavløp og lett tilgang. Prøv å sette drivhuset så at det kan få 6 timer av sollys om vinteren.

HVEM ER DE BESTE VALGENE FOR DRIVHUSOPPVARMING?

Agrikol Norway kan tilbyr dere forskjellige oppvarmingssystemer avhengig av drivhusets overflaten, avlingskulturen, stedet og avlingsperioden. Ifølge til deres behov skal vi anbefale til dere den beste løsningen som tilpasses vekstbetingelser. Vi tilbyr faste og mobile oppvarmingssystemer for drivhus som både reduserer varme- og energitap og drivhusets kostnader (en kombinasjon med nedre dvs. røroppvarmingen og gasskjelesystemet).

HVA ER DEN BESTE MÅTEN Å KJØLE DRIVHUSET?

Den generelle regelen er jo flere, jo bedre. Drivhusene innebærer automatiske takåpninger også, og deres tall avhenger av drivhusets størrelse. Kanskje skal det være nødvendig å kjøle mer basert på bruken av drivhuset.

For mindre drivhus og større drivhus som er ikke brukt om sommeren, skal du ikke trenge ekstra kjølesystemer. Et naturlig lys ville være nok.