Fredrik Selmers vei 6, 0663 Oslo | +4794455700 |  Man-Fre: 08:00 – 16:00 | Helg: Stengt

  • Norsk Bokmål
  • English

Om oss

OM OSS

Et behov for bærekraftige og lokalt dyrkede produkter vokser raskt i verden i dag. Derfor vokser også et behov for varige, høyteknologiske, efektivt produserte drivhus. På grunn av det tilbyr vårt selskap tjenester av kvalitativ konstruksjon, reparasjon, installasjon og vedlikehold for alle komersielle dyrkere, store eller små landbruksbedrifter, drivhus og alle andre objekter innenfor landbruksindustri. I Agrikol Norway AS får du et team av profesjonelle mennesker som arbeider med å maksimere verdien av deres prosjekt. Vi har både en kjempestor kunnskap og erfaring når det gjelder konstruksjon og montasje av alle objekter og haller i form av drivhus, og alle indre utstyr som kommer med det også, så vårt team realiserer hvert prosjekt veldig fort og profesjonelt.

VÅR MISJON

Vi håper at vi skal vise seg tilliten verdig med profesjonell tjeneste, hardt arbeid, konkurransepriser, absolutt troskap når det gjelder deres mål, og ordentlig utførelse av prosjekt.

BESTE KVALITET

Vi tilbyr et høyt nivå av profesjonalitet og ansvar. Vi svarer fort på hvert krav av våre klienter med de høyeste standardene, og vår prioritet er fornøyde klienter.

RESPEKT AV FRISTEN

På grunn av vår punktlighet fullføres alle prosjekter alltid i den avtalte fristen. Det er det grunnlaget av vår vellykkede og langsiktige samarbeid med alle klienter.

ERFARING

Vårt team består av eksperter med langtidserfaring. Erfarne kontrollerer garanterer for kvaliteten av våre prosjektene.

HVORFOR VELGE OSS

Våre prosjektmanagerne kan hjelpe med å planlegge og organisere deres komersiellt drivhus fra begynnelse til ende, ved å sikre at alle strukturene er skapet ifølge deres design og spesifikasjoner.

Vår innstilling innebærer at vi lytter nøye etter våre klienter så at vi er sikert at vi forstår deres behov, og etterpå arbeider utrettelig med å definere den beste løsningen. Agrikol Norway AS har kapasiteter og kvalifikasjoner for alle typer arbeid, enten du trenger et grunnleggende drivhus eller et kjempestort drivhuskompleks, ved å inkludere alle faser av tillatelsegivning og konstruksjon.

VÅRT FOKUS

Fokuset vårt er å overstige deres mål, fulfille deres tidsfrister og administrere deres budsjett på en vellykkede måte. Våre klienter får av oss topp tjenester av generelle konstruksjonsverk, konstruksjonsadministrering, utprøvelse av stedet og design.

OFTE SPURT SPØRSMÅL

HVOR ER DET BESTE STEDET FOR DRIVHUSET MITT?

Når du velger stedet for grunnlaget, velg en flat overflate hvor drivhuset ditt kan monteres enkelt så at det er stabilt og trygt. Sett drivhuset ditt i nærheten av vann og elektrisitet, og ta vare på vannavløp og lett tilgang. Prøv å sette drivhuset så at det kan få 6 timer av sollys om vinteren.

HVEM ER DE BESTE VALGENE FOR DRIVHUSOPPVARMING?

Agrikol Norway kan tilbyr dere forskjellige oppvarmingssystemer avhengig av drivhusets overflaten, avlingskulturen, stedet og avlingsperioden. Ifølge til deres behov skal vi anbefale til dere den beste løsningen som tilpasses vekstbetingelser. Vi tilbyr faste og mobile oppvarmingssystemer for drivhus som både reduserer varme- og energitap og drivhusets kostnader (en kombinasjon med nedre dvs. røroppvarmingen og gasskjelesystemet).

HVA ER DEN BESTE MÅTEN Å KJØLE DRIVHUSET?

Den generelle regelen er jo flere, jo bedre. Drivhusene innebærer automatiske takåpninger også, og deres tall avhenger av drivhusets størrelse. Kanskje skal det være nødvendig å kjøle mer basert på bruken av drivhuset.

For mindre drivhus og større drivhus som er ikke brukt om sommeren, skal du ikke trenge ekstra kjølesystemer. Et naturlig lys ville være nok.